Happy … chiar daca Cerbul a fugit !

Asadar , ieri 7.07.2009 , au fost cea de-a II-a etapa de selectie pentru bine-cunoscutul concurs muzical ” Cerbul de Aur ” .
Sa va reamintesc cateva detalii din prima etapa de selectie. Televisiunea romana a primit circa 100 de dosare de inscriere in concursul mentionat.
Juriul format din 9 membrii ,atat din lumea muzicii cat si a televiziunii , pe care ii gasiti in josul paginii in articolul precedent , au ascultat cele 200 de melodii ale fiecarui concurent in parte. Au selectionat 12 dintre cele mai bune voci , printre care si SUBSEMNATUL ,detalii pe care le gasiti deasemenea in articolul precedent.
In etapa a II-a ,desfasurata ieri , organizatorii au schimbat forma concursului , nemai tinandu-se aceasta etapa la Brasov cu rol de semifinala si alegerea concurentilor pentru etapa finala pe baza de punctaj al juriului si televoting.
Etapa a II-a s-a tinut in Studioul 3 al Televiziunei Romane ,semifinala fiind inregistrata ,insa nefiind data pe post. Asadar recurgand doar la notele juriului si eliminand astfel TELELEVOTING-ul .
Din cei 12 semifinalisti noul regulament a impus alegerea doar a 3 concurenti ,acestia fiind : Jasmine , Nadine , The Marker.
Surprinzator , nu sunt deloc suparat sau dezamagit de rezultat . Prestatia mea a fost foarte reala si onorabila. Felicitarile Paulei Seling pentru ceea ce sunt din dimineata aceasta mi-a confirmat nivelul profesional. Ii multumesc totodata pentru sinceritate , amabilitate si apreciere.
In incheiere , pot doar sa le urez celor 3 finalisti multa bafta si succes la Brasov.

P.S. Jasmine , tine minte conversatia pe care am avut-o azi , avem un FEAT de facut impreuna ! Iti doresc mult succes !

Advertisements
    • mrmihai
    • July 8th, 2009

    Golden Stag Song Contest 2009 – Romania – Good Luck !

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: