” Obsesia – ultima halta a dementei “

artdependentainchisoarea_sufletului_

In ultima perioada ,o serie de intamplari si fapte imi cutremura linistea. Presupun ca o schimbare majora era necesara, si Dumnezeu ma pregateste pentru  o lume dura. Trecerea rapida  de la baiatul adolescent fara griji si responsabilitati la barbatul de maine incercat de viata nu e usoara deloc. Recunosc ca “trezirea la viata” a avut loc astfel, insa rapiditatea “incercarilor” si consecintele acestora ating limite critice.

Nu demult, am facut cunostinta ,cu cel mai degradant,umilitor si josnic efect al prostiei omenesti. Reactie a omului care este incapabil de a-si pastra demnitatea ,rationamentul si moralitatea. Punctul in care Dumnezeu te uita iar rationamentul isi pierde puterea de a discerne. Mintea bolnava si malefica iti  monopolizeaza actiunile iar obsesia  este mai apriga decat cancerul. Ai senzatia ca universul s-a daramat, lumea te-a parasit. Lumina ochilor tai se stinge, putin cate putin, pe masura ce continui sa dai curs acestor ganduri care nici macar nu iti apartin.Sunt convins ca niciodata nu ai mai gandit astfel,si puterea acestei boli ,prietene drag , te va apropia de o lume a mortilor.Nu vei mai privi oamenii cu drag, nu vei mai simti iubirea si energia a tot ceea ce te inconjoara.Usor usor durerea crancena a bolii iti va intuneca orizontul, si nu vei mai putea dormi o noapte intreaga fara de cosmar.Fiorii reci ca gheata, iti vor strapunge si ultimul abur de caldura al sufletului tau, iar teama de singuratate iti vor mistui si ultimele amintiri de dragoste.

Priveste in tine … si intreaba-te !  … asa esti tu ? asa crezi ca vei ajunge la implinirea dorintelor tale? … asa ti-ai inchipuit ca arata fericirea?

Raspunde-ti la intrebarile pe care sufletul tau inca si le mai poate pune. Nu conteaza ce rezultat au avut actiunile tale. Tot ce imi doresc este ca tu sa iti gasesti linistea inainte ca Dumnezeu sa te paraseasca. Am nevoie de tine … de  un suflet nobil si curat. Stiu ca nu esti o persoana rea,ci  doar indurerata. Salveaza-te si nu-ti pata sufletul .

Eu iti  voi raspunde cu iubire si iertare,asa cum o cere si Dumnezeu.Nu te voi critica, nu voi raspunde violent.

iti voi incredinta un titlu de carte ,care iti va schimba viata ,asa cum a schimbat-o si pe a mea. Aceasta carte este reflexia propriei persoane.Aici vei face cunostinta cu tine insuti si te vei cunoaste mai bine ca niciodata. Vei sti cum sa te iubesti pe tine si aproapele tau. Iti vei intelege semenii si iti vei invinge temerile.

Cartea ” Iubire Neconditionata ” – Paul Ferrini ,va fi discutia ta in mod direct cu Dumnezeu. La finalul acestei carti vei fi alt om. Cunoasterea de sine  in detaliu iti va reda libertatea si energia pozitiva necesara oricarei persoane pentru dobandirea  fericirii si implinirii sufletesti.

Refuz sa cred ca instinctul si puterea sufletului curat al  oamenilor nu poate face fata unor ganduri negre.Este necesar sa privim launtric si sa ne cunoastem fiecare celula a corpului. Sa stim sa ne indreptam gandurile atunci cand ele alearga haotic si sa evitam orice posibila perturbare a psihicului nostru.

Asadar,oamenii sunt extrem de diferieti si plini de surprize. Nu cred ca exista o curiozitate mai mare ,decat cea de a interactiona cu persoane cat mai “colorate”si misterioase ,care prin vibratiile lor iti pastreaza un “spirit viu”. Cheia succesului in viata este cunoasterea si acceptarea propriei persoane. Fara alte masti,minciuni, ganduri negative care in cele din urma sa ne duca la pierzanie.

PS. Tu , care te-ai jucat diabolic cu mintile si sentimentele altora,facand rau si crezand ca astfel vei gasi fericirea, iti vei da seama in cele din urma ,ca iubirea de sine era tot ceea ce aveai nevoie.Nu cred ca rautatea si faptul ca ai distrus  iti va da raspunsul intrebarilor tale si nici nu iti vei gasi linistea astfel. Iubeste-te pe tine si pe aproapele tau si vei simti diferenta…

Advertisements
  • mrmihai
  • January 22nd, 2009

  Ingrijeste-ti sufletul si hraneste-l cu bunatate.

  • p
  • January 22nd, 2009

  Uneori ma intreb daca putem privi cu adevarat dincolo de aparente. Cred ca si eu am facut greseala asta…cartea despre care zici am citit-o demult…mi-am ghidat existenta in jurul celor cateva concepte pe care le intelegeam eu pe atunci…ma surprinzi teribil de placut.:P

  • Brad
  • January 22nd, 2009

  Sunt oameni bolnavi. Nu admit infrangerea, nu accepta NU-ul. Or, daca ei nu au, sa nu aiba nimeni. Nu conteaza cat efort depun pentru a distruge, cate nopti nedormite pierd uneltind scenarii de razbunare, cat suflet investesc intr-o cauza pierduta. Totul este un ultim joc. Nu vor castiga, dar se asigura astfel ca nu vei castiga nici tu. Esescul tau este alinarea lor. Tzarana nu le va fi niciodata usoara, pentru ca totul, bine / rau, se contorizeaza. Noapte buna, draga fata, suflet chinuit.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: