” Who the fuck is Mihai Radu ? “

22_smalljpg

In data de 28 Decembrie 1987,s-a nascut un bebe ,inainte de termenul normal al unei nasteri. La doar  7 luni ,cu un “semn de Capricorn” in frunte ,mic si urat cum nimeni nu si-ar fi dorit,care nu-i multumea nici macar pe parintii lui, in sensul ca au fost in imposibiliatea de a-l lua acasa ca pe un copil normal ,trebuind sa se mai zvarcoleasca putin prin cateva incubatoare ,pana bebe avea sa ajunga la greutatea si varsta normala oricarui copil, pentru a putea fi iubit ,ingrijit si rasfatat de catre “vinovatii” care l-au adus pe lume.

A crescut asa cum s-a nascut ,cu o gramada de probleme si sperieturi pentru cei din jurul lui. A trecut prin multe situatii limita,  foarte aproape de la o extrema la cealalta (exemplu: de la o dizenterie grava urmata de o raceala pe masura din care doctorii anuntase ca voi muri – la revenirea miraculoasa si neinteleasa nici de medici,pe o cale absolut naturala din plantele unui batran intelept.Ba chiar mai mult, la aproximativ  1 an deja vorbeam singur si destul de coerent. Mergeam singur sa imi fac nevoile la WC-ul care era aproape cat mine,in schimb ceilalti copii in mod normal vorbesc mult mai tarziu si chiar si la 3 ani unii inca mai folosesc pampers-ul.

Asadar,parintii mei au trait alaturi de mine destul de intens,mai ales ca am fost un copil atat de rau incat am avut grija sa nu cumva sa uite vreo zi a copilariei meie.I-am tot plimbat dintr-o extrema in alta, creand contraste de orice gen,astfel “umplandu-le” viata cu trairi mai mult sau mai putin dorite, pana ce m-am asigurat ca firele albe de par isi faceau aparitia in fiecare zi.

Educatia si instinctul meu au scos la lumina ,in vremea adolescentei, o mare patima pentru arta,reflectata mai concret prin dorinta de a deveni “sclavul muzicii”.Sentimentul profund de a venera infinitele stari create prin linii sonore,care au puterea suprema de a cuceri intreaga omenire.Toata aceasta mare putere numita intr-un simplu cuvant “MUZICA” si creata doar de spiritul uman.

Abilitatea mea de a controla aceasta “putere” are ca scop doar HRANIREA SUFLETELOR OAMENILOR.Prin oportunitatea de a simti numai trecand de bariera realitatii,lasand deoparte “materialul fara viata” in care se pierd oamenii in general. Astfel sufletele se hranesc iar oamenii isi aduc aminte ce inseamna viata si importanta ei,plina de sentimente de orice gen,punse chiar  si in opozitie.Astfel de feeling-uri  traseaza buna dispozitie si chiar cursul vietii multora dntre noi,datorita unor linii clar exprimate prin simturi,intuitie,stare de spirit.”Puterea” asta este nepretuita,si in schimbul a ceea ce eu va pot oferi,prin exprimarea directa a senzatiilor,a furnicaturilor,a fiorilor simtiti de voi, se intorc la mine inzecit de la fiecare persoana in parte.Prin aprecierea ,multumirea si reactia voastra asupra actiunilor noastre de interpretare ,ne hranim si primim satisfactia suficienta efortului depus,noi,cei care avem darul si menirea de a supravietui numai prin atingerea delicata a sufletelor voastre.

Ador detinerea unei astfel de puteri ,si imi doresc cat de curand sa te pot mangaia si pe tine prin cantul meu.
Cu Drag Mihai Radu ,

Advertisements
  • manica ana maria
  • January 18th, 2009

  …interesant varule…in cateva cuvinte ti-ai descris atat viata cat si ceea ce iti doresti in viata….sa ai parte de tot ce iti doresti iar lansarea primului album al tau sa vina cat mai curand…te poop dulce….

   • mrmihai
   • January 18th, 2009

   Vezi ce face linistea sufleteasca si statul la pat din om? :))))))) :x:x:x …sa fi cuminte !

  • marius
  • January 18th, 2009

  bv bv bv mihai! destul de indraznet dar e oky! sa ai bafta multa

  • mrmihai
  • January 18th, 2009

  Asadar,oamenii sunt extrem de diferiti si plini de surprize.
  Nu cred ca exista o curiozitate mai mare ,decat cea de a interactiona cu persoane cat mai “colorate”si misterioase ,care prin vibratiile lor te pastreaza un “spirit viu”.
  V-am lasat cateva “nuante” din “portretul”meu.Fie ca expresivitatea descrierii sa va faca sa ma simtiti mai apoape de “eu-l” fiecaruia dintre voi!

  • robert
  • January 19th, 2009

  …sper sa te ridici cat mai repede posibil…

  • Cristian
  • January 22nd, 2009

  mda…cuvinte indraznete care impartasesc trairile vietii…subscriu…bafta prietene…meriti 🙂

  • camelia capota
  • February 18th, 2009

  Ma bucur sa descoper in tine un “Mihai” care poate nu peste mult timp ma va face sa fiu mindra de el.
  Te schimbi, o faci in BINE si asta ma bucura mult!
  Cu drag
  Camelia

 1. waw…..foarte interesant blogul 🙂

  • Season
  • August 25th, 2009

  Daca ai sa urmaresti materialele care te au ca subiect de discutie,ai sa vezi ca ….mai….te-am cam laudat dpdv profesional.Si am considerat o mare nedreptate lasarea pe dinafara a ta si a Mariei Radu in ceea ce priveste Cerbul…pt ca .in ciuda aspectului tau de ‘baiat de Dorobanti’,frate,canti de rupi! Ce iese de pe mana lui “Scorpian”…talent se cheama…Mult succes,iti prevad un viitor mare,desi nu sunt vreo Mama Omida…..

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: